Samarbete

För att snabbast få kontakt med oss skriv på Instagram där svarar vi oftast inom 1 timme. Annars klicka här för att skicka ett mail 

Vår/Sommar 2019

Vi gör normalt sätt två olika typer av samarbeten på sociala medier beroende på hur många följare du har. Du bör vara minst 18 år. 

Över ca 6000 följare på instagram (aktiva följare):

Har du över 6000 följare på instagram är du välkommen att ansöka om ett samarbete där du får produkter av oss som du promotar tillsammans med en rabattkod på dina sociala medier enligt överenskommelse med oss. Alla sånna här samarbeten gör individuellt tillsammans med dig.  Så kontakta oss via mail: info@ arton95.se eller skriv till oss på instagram.

Affilate samarbete: 

1000-6000 följare på instagram:

Vi kan även erbjuda dig som har mindre följare ett samarbete där du får en rabattkod som du marknadsför till dina vänner och följare (Affilate). Skulle koden användas och leda till köp så får du då produkter för motsvarande halva värdet av ordern av oss. Alltså har det kommit in en order för 1000kr ex. Moms har du rätt till produkter för 500kr. Produkterna skickads då till dig tidigast 14 dagar efter att ett köp med din kod gjorts. Om du är intresserad så skicka ett mail och skriv "Samarbete Rabattkod" samt vad du heter på instagram i mailet och vad du önskar att vi ska döpa rabattkoden till. så återkommer vi så fort vi kan. 

Vid denna typ av samarbete kan du max få produkter till ett värde av 2000kr.